Een erg lekker en hele simpele visschotel met koolvisfilet, courgette en een pesto/mon-chou saus.
Ingrediënten:
- 2 courgettes
- 400 gram koolvisfilet
- 200 gram Monchou
- 1 potje rode pesto
- geraspte kaas
Voorbereiding:
- Als je diepvries-vis gebruikt: zorg dat de vis ontdooit is
- Snij de courgette in schijfjes
- Meng de Monchou met de pesto
- Warm de oven voor op 200 graden celcius
Bereiding:
- Leg de koolvisfilets in een ovenschaal
- Besmeer de vis met de helft van het Monchou/pesto-mengsel
- Leg de helft van de courgettes hierbovenop
- Besmeer de courgettes met de andere helft van het Monchou-mengsel
- Leg hier de andere helft van de courgettes bovenop
- Bestrooi met de geraspte kaas
Bak in 30 minuten gaar.
Bron: Marcia Thiesen (gelezen op http://www.lowcarbrecepten.nl/2009/10/01/visschotel/)