Visschotel met MonChou

Een erg lekker en hele simpele visschotel met koolvisfilet, courgette en een pesto/mon-chou saus.

Ingrediënten:

  • 2 courgettes
  • 400 gram koolvisfilet
  • 200 gram Monchou
  • 1 potje rode pesto
  • geraspte kaas

Voorbereiding:

  • Als je diepvries-vis gebruikt: zorg dat de vis ontdooit is
  • Snij de courgette in schijfjes
  • Meng de Monchou met de pesto
  • Warm de oven voor op 200 graden celcius

Bereiding:

  • Leg de koolvisfilets in een ovenschaal
  • Besmeer de vis met de helft van het Monchou/pesto-mengsel
  • Leg de helft van de courgettes hierbovenop
  • Besmeer de courgettes met de andere helft van het Monchou-mengsel
  • Leg hier de andere helft van de courgettes bovenop
  • Bestrooi met de geraspte kaas

Bak in 30 minuten gaar.


Bron: Marcia Thiesen (gelezen op http://www.lowcarbrecepten.nl/2009/10/01/visschotel/)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.