Frittata met spinazie en geitenkaas

Een koolhydraat-arme frittata (dat zijn ze gelukkig al snel) uit de oven, dus geen gehannes met omdraaien in de pan. Lekker met spinazie en geitenkaas!

Ingrediƫnten:

  • 6 eieren
  • 100 gram geitenkaas
  • 250 gram champignons
  • 100 gram bosui of lenteui
  • 125 gram spinazie
  • 1 paprika
  • 3 stengels bleekselderij
  • Boter of olie om in te bakken

Voorbereiding:

  • Snij de champignons in plakjes
  • Snij de bosui of lenteui in plakjes
  • Snij de paprika in kleine blokjes
  • Snij de bleekselderij in plakjes

Bereiding:

  • Verhit de olie of boter in een hapjespan en sauteer de champignons, bosui, paprika en bleekselderij
  • Voeg de spinazie toe en verhit door tot het geslonken is (bij verse spinazie) of het vocht verdampt is (bij diepvries-spinazie)
  • Verwarm de oven voor op 175 graden
  • Kluts de eieren in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe.
  • Verkruimel dan de geitenkaas in het eimengsel.
  • Doe de groenten in een ingevette ovenschaal en voeg het eimengsel toe
  • Bak 20 minuten in de oven op 175 graden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.