Een koolhydraat-arme frittata (dat zijn ze gelukkig al snel) uit de oven, dus geen gehannes met omdraaien in de pan. Lekker met spinazie en geitenkaas!
Ingrediƫnten:
- 6 eieren
- 100 gram geitenkaas
- 250 gram champignons
- 100 gram bosui of lenteui
- 125 gram spinazie
- 1 paprika
- 3 stengels bleekselderij
- Boter of olie om in te bakken
Voorbereiding:
- Snij de champignons in plakjes
- Snij de bosui of lenteui in plakjes
- Snij de paprika in kleine blokjes
- Snij de bleekselderij in plakjes
Bereiding:
- Verhit de olie of boter in een hapjespan en sauteer de champignons, bosui, paprika en bleekselderij
- Voeg de spinazie toe en verhit door tot het geslonken is (bij verse spinazie) of het vocht verdampt is (bij diepvries-spinazie)
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Kluts de eieren in een kom en voeg zout en peper naar smaak toe.
- Verkruimel dan de geitenkaas in het eimengsel.
- Doe de groenten in een ingevette ovenschaal en voeg het eimengsel toe
- Bak 20 minuten in de oven op 175 graden