Courgettini met chorizo en geitenkaas

Geadverteerd als ‘pastagerecht met heel veel smaak: rode pesto, chorizo, rucola en geitenkaas’. Maar aangepast naar een koolhydraat-arme versie met courgettespaghetti. Maar, net zo vol smaak!

Ingrediƫnten

  • 2 courgettes
  • 1 ui
  • 100 gram chorizo
  • 300 gram cherrytomaten of snoeptomaatjes
  • 100 gram geitenkaas
  • 50 gram rode pesto
  • 1 kleine zak rucola

Voorbereiding

  • Snij de chorizo in blokjes
  • Maak met een spiraalsnijder spaghetti van de courgette
  • Snij de tomaatjes door de helft
  • Snij de geitenkaas in stukjes
  • Snipper de ui

Bereiding

  • Bak de ui en chorizo in een pan tot de ui goed glazig is
  • Voeg de tomaten toe en bak door tot ze zacht zijn
  • Voeg de pesto, geitenkaas en rucola toe en roer goed door
  • Wanneer het nog niet sauzig genoeg is, voeg dan wat heet water toe tot het een goede pastasaus-dikte heeft
  • Voeg de courgettini toe en meng door de saus.

Oorspronkelijk recept van de website van de Allerhande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.