Geadverteerd als ‘pastagerecht met heel veel smaak: rode pesto, chorizo, rucola en geitenkaas’. Maar aangepast naar een koolhydraat-arme versie met courgettespaghetti. Maar, net zo vol smaak!
Ingrediƫnten
- 2 courgettes
- 1 ui
- 100 gram chorizo
- 300 gram cherrytomaten of snoeptomaatjes
- 100 gram geitenkaas
- 50 gram rode pesto
- 1 kleine zak rucola
Voorbereiding
- Snij de chorizo in blokjes
- Maak met een spiraalsnijder spaghetti van de courgette
- Snij de tomaatjes door de helft
- Snij de geitenkaas in stukjes
- Snipper de ui
Bereiding
- Bak de ui en chorizo in een pan tot de ui goed glazig is
- Voeg de tomaten toe en bak door tot ze zacht zijn
- Voeg de pesto, geitenkaas en rucola toe en roer goed door
- Wanneer het nog niet sauzig genoeg is, voeg dan wat heet water toe tot het een goede pastasaus-dikte heeft
- Voeg de courgettini toe en meng door de saus.
Oorspronkelijk recept van de website van de Allerhande.