Een snel en lekker ‘pasta’-gerecht met gerookte kip en een saus van avocado, spinazie en pijnboompitten. Erg lekker, makkelijk en snel!
Ingrediënten
- 2 courgettes
- 1 avocado
- 200 gram spinazie
- 1 teentje knoflook
- 150 gram snoeptomaatjes
- 250 gram gerookte kip
- handje pijnboompitten
- Grana padano kaas
Voorbereiding
- Snij de snoeptomaatjes doormidden
- Snij de kipfilet in reepjes of stukjes
- Snij de avocado doormidden, haal de pit eruit en schep met een lepel de avocado uit z’n schil
- Spiraalsnij de courgettes tot courgettini
Bereiding
- Maal in een keukenmachine de geschilde avocado, de spinazie, de pijnboompitten en de grana padano tot een brij. Voeg een beetje olijfolie toe om het smeuïg te maken.
- Doe wat olie in de pan, en verwarm de kip, tomaatjes en de avocado-spinazie-saus.
- Meng wanneer de saus warm is de courgettini er doorheen en laat heel even mee warmen.